Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein yeğleme edilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık dokumayor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak da kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın ne açıldığını görevlendirmek gerekir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Bu kapılar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına dayanıklılık dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını esenlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç yangın kapısı seviyesini belirtir.

Report this wiki page